Blauw

Degene waar deze grafsteen voor gemaakt is was uitvaartondernemer en blauw was een belangrijke kleur in zijn leven. Een intense kleur blauw. Dat er in de steen de kleur blauw terug moest komen was duidelijk. De letters van zijn achternaam zijn hetzelfde als het logo van zijn bedrijf.

Monument

Gekozen is om de data en de tekst “ Niets verlicht het lijden zo als de aanraking van een mens” in het glas te laten stralen en deze aan de zijkanten van de steen te plaatsen. Hierdoor blijft de bovenkant van de steen rustig en eenvoudig zodat de naam goed opvalt. Als de zon schijnt zie je de schaduw van de letters in het glas.

Reactie klant

“Vorige week hebben we met de direkte nabestaanden op de verjaardag van Janhenk de grafsteen ‘onthuld’ op de Nieuwe Ooster in Amsterdam. Het is erg mooi geworden. Echt een statement, zoals Janhenk dat gewild zou hebben. Dank dat je het zo mooi hebt gemaakt. Nogmaals veel dank en vriendelijke groet.”

 

Plaatsingsdatum april 2011
Begraafplaats De Nieuwe Ooster te Amsterdam
Materiaal  Belgisch Hardsteen,gecoat glas
FacebookPinterestTwitterEmail
Stel uw vraag
Wilt u informatie over de mogelijkheden, neemt u dan contact op via info@grafkunstenaar of bel 06-48358604. Ik nodig u uit voor een vrijblijvende afspraak.